Landgraaf Koerier

Menu

Delta netwerk landgraaf

Prijswinnaars van DELTA’S KRASSE WINACTIE zijn bekend!

Bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Rossinipassage in Landgraaf zijn de prijswinnaars van DELTA’s Krasse Winactie in het zonnetje gezet.

Eind maart is de krasactie van DELTA Netwerk van start gegaan. De kraskaart kon ingeleverd worden bij een van de Glasvezel Informatiepunten in Landgraaf voor iets lekkers van Slagerij van Melik of heerlijke Paaseieren. Bovendien maakten de deelnemers kans op één van de zes JUMBO Boodschappenpakketten t.w.v. 50 euro.

Uit alle ingeleverde kaarten zijn er zes winnaars getrokken. Mevr. C. Bieske, mevr. M. Franke, mevr. J. Halajdenko, mevr. R. Pieters, dhr. H. Quaedvlieg en dhr. P. Scipio zijn de gelukkige winnaars en hebben hun mooie prijs op vrijdag 14 april feestelijk in ontvangst genomen. De winnaars waren al heel blij met de attentie die ze eerder hadden ontvangen, maar dit was wel een extra bonus. Zeker omdat het voor de meesten de eerste keer was dat ze een prijs gewonnen hebben.

DELTA NETWERK in Landgraaf
DELTA Netwerk is al sinds vorig jaar actief in Landgraaf met als doel om zoveel mogelijk woningen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Dan is heel Landgraaf straks klaar voor de toekomst. De aansluiting op glasvezel is nu gratis en vrijblijvend. In Landgraaf Nieuwenhagen en een klein gedeelte van Schaesberg is de aanleg al begonnen. VoorUbach over Worms en de overige adressen in Schaesberg zal later gestart worden met de eerste werkzaamheden. Voor de meest actuele planning kunnen de inwoners van Landgraaf de postcodecheck doen op deltanetwerk.nl.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.