Landgraaf Koerier

Menu

Eerste bakdag in het Bakkes Landgraaf

Na een lange winterperiode en enkele vernieuwingen op het terrein gaan de vrijwilligers van het Bakkes in Rimburg (Landgraaf) op de 1e Bakdag van 2023, met als thema “Koningsdag” op 30 april weer de overheerlijke vlaai en broden bakken. Met als primeur dit jaar: het eigen verbouwde, geoogste en gemalen rogge in het eigen Rimburgs Bakkes brood. Zondag 30 april van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij ’t Bakkes op de Kapelweien 2d in Rimburg (Landgraaf). Bij koud, nat, slecht weer kan en zal deze bakdag NIET doorgaan, kijk bij twijfel op de website www.bakkesrimburg.nl of op onze FaceBook pagina Bakkes Rimburg . https://www.facebook.com/groups/239121916170906/

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.