Landgraaf Koerier

Menu

Koningsnacht

Op woensdag 26 april en donderdag 27 april 2023 worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum. Tijdens de vijfde editie van KingsXperience worden er diverse gezellige activiteiten georganiseerd en wordt er een aantrekkelijk muziekprogramma aangeboden op het Pancratiusplein. 

Tijdens Koningsnacht op woensdag 26 april wordt er rond 18:00 uur gestart met een feestelijk muziekprogramma. Naast een optreden van de coverband VAUD, die hun beste hits laten horen zit niemand minder dan Kees Toets achter zijn piano. Koningsnacht duurt tot ongeveer 23:30 uur. Nog niet uitgefeest? Na afloop kunnen bezoekers terecht bij de omliggende horecagelegenheden.

Op Koningsdag op donderdag 27 april worden er diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden. Vanaf 10:00 uur kan men terecht op Pancratiusplein Noord voor de traditionele vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Vanaf 10:00 uur worden op het Pancratiusplein kinderactiviteiten gesitueerd als verschillende springkussens, een bmx-baan, schminken, glittertattoo’s en andere leuke kinderspelen. Tijdens het middagprogramma, dat start vanaf 12:00 uur, betreden onder andere Jay Dance Vision, Swing-Inn en Parkstad Popstad het podium.

Vanaf 17:00 uur gaat het programma over in het avondprogramma. De avond wordt weer op gepaste wijze ingeluid door Danny Pauwels. Daarnaast zorgt And’re Hazes dat we uit volle borst de Hazes klassiekers kunnen meezingen en zorgt niemand minder de revelatie van afgelopen jaar John Tana ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Tussendoor zal DJ Wim Frijns ervoor zorgen dat niemand stil staat op het Pancratiusplein

Na zonsondergang loopt het evenement ten einde en kan men wederom terecht in de omliggende horecagelegenheden aan het Pancratiusplein. 

Kortom: ‘Koningsnacht en – dag vier je in Heerlen!’

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.