Landgraaf Koerier

Menu

Pasen bij de Sjoelplaats (Schuilplaats)

 

Weet jij waarom we Pasen vieren? Heb jij enig idee waarom bij Pasen het thema ‘nieuw leven’ centraal staat? Dat heeft alles te maken met de oorsprong van het Paasfeest; Jezus die verrezen is uit de dood. Dit klinkt als een gebeurtenis uit een ver verleden, maar ondanks dat je het misschien niet verwacht, heeft Pasen ons vandaag de dag nog veel te zeggen! Ben je nieuwsgierig geworden, bestel dan het gratis boekje “Jezus’ hart in Zijn laatste week”. Hierin vind je acht aansprekende stukjes die je helpen Pasen beter te begrijpen, maar die je ook praktisch kunt toepassen in je eigen leven!

Naast deze uitgave organiseert de Sjoelplaats verschillende activiteiten rond Pasen. Zo staat op donderdagavond 6 april een indrukwekkende Passieviering gepland en op eerste Paasdag vindt een gezellige viering plaats inclusief ontbijt (aanmelden vooraf is nodig) bij restaurant Biej de Tant in Schinveld. Voor alle informatie en aanmelden of bestellen, zie de website: www.sjoelplaats.nl of bel: 06-10366763

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.