Landgraaf Koerier

Menu

Bakkes Rimburg

Ambachtelijk duurzaam, de 2e bakdag van het Bakkes, overigens een geweldig succes, gaat op 25 juni over naar de Longest Day, met het ondersteuning van de 5e symfonie van Beethoven het begin thema van de alom bekende film. Op deze langste dag gaat het Bakkes door tot 18.00 uur met ondersteuning van onze huisband: Autumn Leaves. Overheerlijke vlaai, geweldig Rimburgs brood ( het meel kunt u kopen in zakken van 1 kilo) garandeert u van een geweldige middag, kopje koffie, vlaai, biertje wijntje, muziek en een prachtige ambiance. Zondag 25 juni van 13.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom bij ’t Bakkes op de Kapelweien 2d in Rimburg (Landgraaf). Bij koud, nat, slecht weer kan en zal deze bakdag NIET doorgaan, kijk bij twijfel op de website www.bakkesrimburg.nl of op onze Facebook pagina Bakkes Rimburg . https://www.facebook.com/groups/239121916170906/

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.