Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafse auteur publiceert verhalenbundel

Op 7 mei jongstleden presenteerde Anna Petra in Auberge de Rousch in Heerlen, onder genot van een hapje en drankje haar boek onder de titel  “OverLeven, 11 korte verhalen plus 1”.  Anna Petra (pseudoniem) is woonachtig in Landgraaf en werkte in het verleden als docente Nt2 aan het Emmacollege in Hoensbroek. “OverLeven” is een fictieve verhalenbundel waarin de lezer wordt meegenomen in de magische wereld van de vrouwelijke hoofdpersoon. Mede door de vlotte schrijfstijl zijn de spannende, ontroerende en grappige verhalen herkenbaar voor iedereen. Gaandeweg de fantasieën, dromen en flashbacks, ontdekt de lezer een diepere laag waarin wezenlijke levensvragen verborgen liggen.

“Overleven” (ISBN 978-94-6481-079-0) is online te bestellen maar ook te koop bij iedere boekhandel in Landgraaf.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.