Landgraaf Koerier

Menu

De Week van de Limburgse Popmuziek

van 17 juli tot en met 23 juli 2023

Vanaf 17 juli t/m 23 juli 2023 vindt de week van de Limburgse popmuziek plaats dit jaar. Dit wordt georganiseerd door de regionale omroep L1 in samenwerking met de provinciale popkoepel Pop in Limburg.

Tijdens de week van de Limburgse popmuziek zijn er door geheel Limburg vele optredens of evenementen die georganiseerd worden. Alle evenementen of optredens worden door particulieren, muzikanten of lokale organisaties aangeboden of geproduceerd en op de website is te zien welke events er plaats vinden tijdens de week van de Limburgse popmuziek. De week van de Limburgse popmuziek staat dus in het teken van Limburgse artiesten en de Limburgse cultuursector.

Help & doe mee met De Week van De Limburgse Popmuziek 2023!
Doe jij mee tijdens De Week?! Dat bedoelen we niet letterlijk maar we zouden het ontzettend tof vinden als jullie Limburgse artiesten of Limburgse muziek draaien tijdens jullie programma’s in de week van 17 t/m 23 juli.

Verder willen we vragen of het mogelijk is om deze week te promoten tijdens jullie programma’s, hoe meer aanmeldingen hoe beter! Al het PR materiaal is te downloaden op onze website. Klik op onderstaande button voor alle info!

Lees hier alles over De Week van de Limburgse Popmuziek

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.