Landgraaf Koerier

Menu

Stichting SMK wordt SMK muziek & dans BRUNSSUM/KERKRADE/LANDGRAAF

De instelling voor muziek en dans in Brunssum, Kerkrade, Landgraaf en omstreken is de laatste jaren gegroeid. En daar past een nieuwe naam bij. Vanaf nu is het: SMK muziek & dans.  

Met de nieuwe naam laat de instelling weten dat ze écht thuis is in muziek en dans. En dat ze daarmee er niet alleen is voor mensen die een instrument willen leren spelen of willen leren dansen. SMK muziek & dans is ook  een samenwerkingspartner van en voor het maatschappelijke, sociale en culturele veld. Van muziekvereniging tot welzijnsorganisatie en van school tot culturele instelling.

De meeste mensen kennen SMK muziek & dans van muziek- en danscursussen voor jong tot oud en van hobby tot voorbereiding op een beroepsopleiding. Maar SMK laat ook mensen die niet vanzelfsprekend met muziek en dans in aanraking komen, meedoen aan cultuur. Muziek en dans worden ingezet om uiteenlopende doelgroepen met elkaar in contact te brengen, de leefbaarheid in een wijk te vergroten of om het mentale welzijn te bevorderen. Daarnaast is SMK er specifiek voor het onderwijs. Met onder andere het programma Meer Harmonie in de Samenleving biedt SMK op 31 basisscholen en hun omgeving een doorgaande leerlijn.

Vanuit deze drie perspectieven is SMK muziek & dans een samenwerkingspartner van/voor vele partijen in het maatschappelijke, sociale en culturele veld. Van muziekvereniging tot welzijnsorganisatie en van school tot culturele instelling. Lees meer over SMK muziek & dans op www.smkmuziekendans.nl.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.