Landgraaf Koerier

Menu

Bakkes Landgraaf

Na de extreme hitte op de 3e bakdag gaan we op de vierde (4e) bakdag voor het ultieme vakantiegevoel. Lekker op het gemak in een rustige Bakkesomgeving in Rimburg genieten van een heerlijk stukje vlaai en lekker kopje koffie, Rimburgse Bakkesmeel kopen (1 kilo 2 euro danwel 1 penning) om met het bijgeleverde recept, van onze meesterbakker, je eigen brood te bakken. De middag wordt gevuld met Böhmische muziek gespeeld door de Dorfdudler en kun je dus (na) genieten van je al dan niet voorbije of aankomende vakantie. Zondag 30 juli van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij ’t Bakkes op de Kapelweien 2d in Rimburg (Landgraaf). Bij koud, nat, slecht weer of extreme hitte kan en zal deze bakdag NIET doorgaan, kijk bij twijfel op onze Facebook pagina Bakkes Rimburg . https://www.facebook.com/groups/239121916170906/

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.