Landgraaf Koerier

Menu

Alzheimer cafe Heerlen aanmelden Landgraaf

Dinsdag 12 september: Van niet pluisgevoel tot opname.
Betrokkenheid en samenwerking van huisarts en casemanager dementie bij het niet pluisgevoel tot een eventuele opname. Marjo van Daal, huisarts Heerlerbaan Heerlen en een casemanager dementie zijn de gastsprekers op deze avond.
Dinsdag 10 oktober:  Technologie en dementie.

Dr. Renée Verwey, senior onderzoeker, Lectoraat Wijkgerichte zorg /Academie voor Verpleegkunde van de Zuyd Hogeschool zal een lezing houden over technologie en moderne hulpmiddelen voor mensen met dementie en mantelzorgers in de thuissituatie.
Dinsdag 14 november: Euthanasie en dementie.

Mevr. Marion Vromen, sociaal geriater bij de afdeling GGZ van het Zuyderland Medisch Centrum zal spreken over mogelijkheden en onmogelijkheden zoals die zich voordoen bij een euthanasiewens van mensen met de diagnose dementie.
Dinsdag 12 december: Vragen en antwoorden.

Centraal staat deze avond het delen van ervaringen. Er wordt een panel van ervaringsdeskundigen samengesteld waaraan de bezoekers van het Alzheimer Café vragen kunnen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

 

 

 

-    De bijeenkomst wordt gehouden het Zorgcentrum Tobias, Piet Malherbestraat 2 te Heerlen.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten we met het programma, omstreeks 21.30 uur sluiten we de avond af.

De entree, koffie en thee en vlaai zijn gratis en wordt aan tafel geserveerd.

 

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Lyan Senden tel.0455256777

Leon Pieters (secretaris) Quaedvlieglaan 13, 6371 HA Landgraaf, tel. +31(0)613365008,
e-mail:
alzheimerparkstadlimburg@gmail.com 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.