Landgraaf Koerier

Menu

Play-inn concert Muziekvereniging St.Barbara G.A. en Fanfare St.Elisabeth Groenstraat

Op zaterdag 16 september organiseren Muziekvereniging St. Barbara G.A. en Fanfare St.Elisabeth Groenstraat uit Landgraaf wederom een gezamenlijke Play-Inn, een studiedag voor beide muziekverenigingen waarbij de studiedag gezamenlijk afgesloten wordt met een concert. De repetities zullen gedurende de dag tussen 11.00 en 16.00 uur plaatsvinden in de zaal van zorgcentrum Op de Bies, gelegen aan de Hereweg 145 te Landgraaf.


Voor de 4e keer zal deze play-inn plaatsvinden en ook dit jaar komt dit evenement  mede tot stand met subsidie van de Gemeente Landgraaf. Onze speciale dank aan Gemeente Landgraaf hiervoor.
De opzet van deze dag is om gezamenlijk, als één groot orkest onder leiding van de 2 dirigenten, Hub Nickel en Math Somers, nieuwe muziekwerken in te studeren en aansluitend een optreden te verzorgen.

De concertavond zal ook op locatie Op de bies plaatsvinden om 18.00 uur en is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. We hopen niet alleen de bewoners en verzorgers van zorgcentrum Op de Bies, maar ook de inwoners van Landgraaf en een ieder die de verenigingen een warm hart toedraagt een leuke avond te bieden met gezellige en populaire muziek. Een volle zaal zou natuurlijk geweldig zijn !

Jullie komen toch ook ?

Namens dirigent, bestuur en leden van Muziekvereniging St. Barbara Glück Auf en Fanfare St. Elisabeth Groenstraat.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.