Landgraaf Koerier

Menu

Feestelijke opening van verbouwde Bibliotheek Burgerhoes op 2 december!

In 2016 is Bibliotheek Landgraaf gevestigd in het Burgerhoes. Sindsdien zijn er veel diensten bijgekomen. Hierdoor vraagt de indeling voor meer openheid en een welverdiende upgrade. Dus de bieb wordt verbouwd!

Van 11 t/m 27 november wordt er hard gewerkt in de bibliotheek en zijn de klanten van harte welkom in de drie andere vestigingen. Boeken innemen en uitlenen gaat helaas niet in het Burgerhoes, want alles gaat op de schop. Geen zorgen over het leengeld, want dat wordt verrekend.

Deze langverwachte verbouwing biedt de burgers van Landgraaf een frisse lees- en ontmoetingsplek. Van collectie naar connectie, met duurzaam hergebruik van materialen en inspirerende werkplekken! Daarnaast zullen wij vanaf januari 2024 in ons vernieuwde IDO-huisje een Informatieplein realiseren, waar burgers bij onze partners terecht kunnen voor (digitale) informatie op specifieke gebieden. Deze partners zijn onder andere Welsun, VISTA College, Rabobank én het Toon Hermans Huis Parkstad.

Voor onze jonge klanten komt er een leesgrot in 1001 nacht sfeer en een stoere jongerenhoek. Verder vind je er uiteraard grote lees- en ontmoetingstafels, inspirerende werkplekken en 32.049 boeken!

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe bieb? Houd onze socials in de gaten voor een sneak peek!

Feestelijke heropening bibliotheek Burgerhoes
Het bibliotheekpersoneel kijkt uit naar de frisse nieuwe look van de bibliotheek en kan niet wachten om jullie weer te ontvangen. Dit gaat groots gebeuren op za 2 december vanaf 11.00 uur met een feestelijke heropening en een tof programma dat voor iedereen gratis is.

Tijdens deze open dag is er genoeg te doen: lezing Josje Smeets, glittertattoos, voorlezen door Glitterpiet & Sint, workshop Manga tekenen, gedichten van het tiepmachientje, popcorn, knutselen, Bibi de biebjuf leest voor, kleurplatenwedstrijd, op de foto met de Biebbeer.

Noteer het dus in je agenda en reserveer je plekje voor bijvoorbeeld de lezing! Vol = vol!

https://www.burgerhoes.nl/inschrijven/901468/OPEN-DAG-Feestelijke-heropening-Bibliotheek-Burgerhoes!.html

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.