Landgraaf Koerier

Menu

Stadsprins Landgraaf Bjorn I

Afgelopen zaterdag werd Bjorn Fasel geproclameerd als prins Bjorn I van Vasteloavundsverein de Geete en tevens geïnstalleerd als stadsprins van Landgraaf.
Bjorn is geboren (losgeschoten tijdens het bezoek van de Blauw Sjuut) op carnavalszaterdag 4 maart 2000. Hij kreeg carnaval vieren met de paplepel ingegoten. Zo was hij zelf in 2011 al jeugdprins. Zijn vader Hagen Fasel was jeugdprins in 1979, jubileumprins in 1993 en is nog steeds raadslid bij Vasteloavundsverein de Geete. Zijn moeder Mona Slob is bestuurslid van de Geete en zijn zus Mandy Fasel was ooit dansmarieke. Bjorn maakt dus deel uit van een echte Geete-familie.

Hij is een echte verenigingsman! Kap-kapitein bij de Mei-jongens Groenstraat, waar hij eerder ook Mei-koning was. Hij is lid van CV De Kejelbölscher, een vriendengroep waarmee hij menig feestje viert. Ook tref je Bjorn vaak op de bühne met zijn orkest Hüttenspaß.

In zijn vrije tijd gaat hij graag op stap; een lekker biertje drinken en vooral lekker eten is een favoriete bezigheid van Bjorn.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.