Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers

Gehandicaptenraad Landgraaf is op zoek naar nieuwe bestuursleden die affiniteit hebben met en oog hebben voor mensen met een beperking of wellicht zelf beperkt zijn. Tevens zoekt men vrijwilligers voor de werkgroep. Een combinatie met bestuurswerkzaamheden is een mogelijkheid.

Welsun is op zoek naar een vrijwilliger schuldhulpverlening. Werkzaamheden worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de maatschappelijke werker die ondersteunt en begeleidt. Prettige werksfeer, eigen kantoorruimte. Vergoeding verklaring omtrent goed gedrag.

Op de Bies is op zoek naar iemand die het leuk vindt om een informatief of recreatief televisieprogramma te ontwikkelen en op te nemen voor TV Op de Bies. Je werkt samen met cliënten die bij TV Op de Bies hun dag besteden.

Speeltuin ‘t Eikhoorntje is op zoek naar een vrijwilliger die 2 à 3 dagen per week van 16 tot 18 uur vanaf april tot oktober wil komen helpen met het schoonmaken en opbergen van tafels/stoelen rond sluitingstijd.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale Landgraaf in het raadhuis, tel. 045-5695341. Elke werkdag geopend van 9.30 – 12.30 uur. Kijk ook op www.vrijwilligerswerkparkstad.nl

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.