Landgraaf Koerier

Menu

‘Neem de benen!’ met STB van start

Deeelnemers aan Neem de benen!

Deeelnemers aan Neem de benen!

 

Zaterdag 23 februari gingen de deelnemers aan ‘Neem de benen!’ van start op de atletiekbaan van park ter Waerden. Onder barre winterse omstandigheden werden de deelnemers al meteen op de proef gesteld, maar na de warming-up en de eerste ronden te hebben gelopen, was menigeen toch al enigszins op temperatuur.

Het project ‘Neem de benen!’ werd door STB gestart in december. Al snel bleek dat de belangstelling hiervoor zo groot was dat na twee weken de aanmeldingen moesten worden stopgezet in verband met de maximale groepsgrootte. Het doel van het project is om meer mensen enthousiast te maken voor de loopsport. Met de bedoeling je conditie te verbeteren en iets goeds te doen voor lichaam en geest.

De komende twaalf weken zullen de deelnemers op een verantwoorde wijze een trainingsplan volgen waarbij zij onder begeleiding stap voor stap worden voorbereid op het lopen van de 3 km wedstrijd tijdens de Heideloop op zondag 19 mei.

Een heugelijk moment is overigens verder dat STB per 1 februari het driehonderdste lid heeft mogen verwelkomen in de persoon van Gerda Simons.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.