Landgraaf Koerier

Menu

TTV Landgraaf 1 pakt koppositie

Met een knappe 7-3 zege op een sterk team van Seta heeft TTV Landgraaf de koppositie gepakt in de hoofdklasse. Carlo Karssing was de man van de wedstrijd door alle partijen te winnen. Tim Meijboom (2) en May Quaedvlieg zorgden voor de resterende punten.

Team 2 deed het minder goed en verloor al voor de derde keer op rij, nu thuis met 6-4 van Koningslust. Jo Engelen was hier de gevierde man met drie winstpunten. Charles Huijnen en Josef Giroldi waren dichtbij setwinst, maar slaagden net niet.

Herenteam 3 verloor met 6-4 van Brunssum en staat nu op een vijfde plaats in de 1e klasse. Patrick Merks deed het prima door twee partijen te winnen. Marcel Eggen won een set en het dubbelspel met Frank Moonen, die in de enkelspelen deze keer op nul bleef steken.

Team 5 had geen kans tegen Seta, 0-10. Een of twee punten had Landgraaf kunnen pakken, maar zelfs dat lukte niet waardoor het team nu laatste staat in de 3e klasse.

Voor team 6, dat sowieso al door blessures wordt geplaagd, blijft het kommer en kwel. Bij Panningen volgde opnieuw een nederlaag, het werd 8-2. Alleen Sergei Bollen en invaller Henk Korver konden een punt mee naar huis nemen,

Heren 7 won in Kerkrade met 6-4 en blijft bij de bovenste meedoen in de 4e klasse.

Komende zaterdag spelen vier seniorenteams thuis om 16.00 uur. Jongensteam 1 komt ook in actie, uit bij Red Stars, aanvang 11.00 uur.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.