Landgraaf Koerier

Menu

Gerard Webers spreekt voor Gilde Landgraaf over China

Het Gilde Landgraaf verzorgt in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Landgraaf een lezing over China. Deze lezing wordt gehouden door Gerard Webers in de bibliotheek in Nieuwenhagen, Wilhelminastraat 3 te Landgraaf op donderdag 25 april om 19.30 uur. Aanmelden kan op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur mondeling dan wel telefonisch onder nummer 045-531 28 95. Aanmelden kan ook per e-mail info@bibliotheeklandgraaf.nl Bijdrage in de kosten € 2,75 p.p. inclusief een consumptie.

Vóór de pauze komt in het kort een aantal wetenswaardigheden aan bod zoals de geschiedenis en grondwet van China, alsmede zijn taal en kalender. Hierbij wordt tevens een aantal beelden vertoond. Na de pauze zal aan de hand van kaarten en foto’s een reis door het land gemaakt worden. Hierbij zal Gerard Webers ook vertellen over zijn ervaringen die hij tijdens zijn reizen in China heeft opgedaan.

Het geheel wordt besloten met een korte Chinese samenzang.

Gerard Webers woont sinds vijf jaar in Landgraaf en reisde in 1990, 1995, 1999, 2006 en 2011 naar China en zag het land in al die jaren aanzienlijk veranderen.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.