Landgraaf Koerier

Menu

Negende avond van de poëzie op 12 april

Marjolijn van Heemstra.

Marjolijn van Heemstra.

Op 12 april aanstaande vindt inmiddels alweer voor de 9e keer de ‘Avond van de Poëzie’ plaats en wel in de Burgerzaal van het Raadhuis van Landgraaf. Aan het programma wordt meegewerkt door de dichters Jean-Pierre Rawie, David Troch, en Marjolijn van Heemstra. De beide heren worden geïnterviewd door Marjoleine de Vos terwijl zij en Marjolijn van Heemstra in gesprek gaat met Emma Crebolder. Na elk interview lezen de dichters voor uit eigen werk.  Entree 7.50 euro.

Verder wordt tijdens deze avond in het kader van de ‘Jo Peters Poëzieprijs’ een bibliofiele bundel gepresenteerd met nieuwe gedichten van Marjolijn van Heemstra. Afgelopen jaar tijdens de 11e Dag van de Poëzie, won zij deze bijzondere poëzieprijs. Aan de toekenning van de prijs is, naast een aanzienlijk geldbedrag ook de opdracht verbonden om een bundel samen te stellen met nieuwe gedichten. Deze bundel wordt in een gelimiteerde oplage van 150 stuks uitgegeven en door de dichteres gesigneerd.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Castradivi. Dit in 2009 opgerichte trio bestaat uit: Marcel Arpots (sopranist), Rob Meijers (countertenor) en Silke Smeets (pianiste) ww.castradivi.nl

Reserveren via info@poeziefestival.nl

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van: CAI-Limburg, NV Reinigingsdienst RD4, Stichting Raiffeisen, Vision 2015, Proteam Limburg, Stichting Abel, de Gemeente Landgraaf en de Provincie Limburg.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.