Landgraaf Koerier

Menu

Optochcomité genomineerd voor Vrijwilligersprijs 2013

Het Optochcomité met de nominatie.

Het Optochcomité met de nominatie.

Lovende woorden van They Heerings (voorzitter Vrijwilligersplatform) en Harry Leunessen (wethouder vrijwilligerswerk) vielen het Optochcomité ten deel bij de uitreiking van de Nominatie voor de Vrijwilligersprijs 2013. De nominatie werd in twee etappes uitgereikt omdat het merendeel van de comitéleden bij de eerste poging op carnavalsdinsdag, door griep geveld, verstek moest  laten gaan.

Reden waarom de uitreiking onlangs ten overstaan van het voltallige comité nog een keer dunnetjes werd overgedaan. De Landgraaf Optoch behoort tot de beste en meest kleurrijke optochten van Limburg. En het is daarom ook niet vreemd dat deze carnavalsoptocht veel publiek trekt. Niet alleen uit Landgraaf zelf, maar ook uit heel Zuid-Limburg. Zo’n geweldige optocht kan natuurlijk alleen maar tot stand komen dankzij de vrijwillige inzet van de leden van het Optochcomité.

En voor de bergen werk die elk jaar weer worden verzet door de leden van het Optochcomité is de gemeenschap hen veel dank verschuldigd, aldus voorzitter en wethouder. Dat alles was meer dan genoeg reden om het Optochcomité te nomineren voor de Vrijwilligersprijs 2013.

De uitreiking van de vrijwilligersprijs vindt plaats op 7 december.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.