Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Landgraaf

- Bewonersvereniging Woonwijk Kakert is op zoek naar een secretaris. Werkzaamheden: voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen, uitwerken concept notulen, verwerken en verspreiding van poststukken en e-mailverkeer.

– SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement in juni ten bate van KWF Kankerbestrijding. Men is op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het opbouwen en afbreken van marktkramen en partytenten, ophangen van spandoeken, houden van toezicht ’s nachts en schoonmaken.

– Stichting KWECOO is op zoek naar een houtbewerker die samen met de gehandicapten deze activiteit wil verrichten. De vrijwilliger moet affiniteit hebben met de doelgroep en creatief zijn. Aantal uren kan in overleg, evt. twee dagdelen in de week.

– Dierenstichting Hope is op zoek naar dierenverzorgers van 9.00- 13.00 uur en van 16.00-18.30 uur. De vrijwilliger moet beschikken over een redelijke fysieke gesteldheid en eigen vervoer.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale Landgraaf in het raadhuis, tel. 045-5695341. Elke werkdag geopend van 9.30 – 12.30 uur. Kijk ook op www.vrijwilligerswerkparkstad.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.