Landgraaf Koerier

Menu

Tiende editie van het BC Trilan Tournament

De tiende editie van het het BC Trilan Tournament is weer achter de rug en de organisatie kan ook dit jaar weer met een goed gevoel terugkijken. Alle 154 deelnemers hebben gestreden om de prijzen en voor degene waarvoor dit niet gelukt is, gaan in ieder geval met een mooi toernooishirt naar huis. In Categorie 1 won Dorien Lups, die op de terugweg is van een zware blessure, in een sterk deelnemersveld de titel door in de finale thuisspeelster Rachelle Haan nipt te verslaan. Bij de mannen maakte Frank Vermeesch zijn plaatsing waar door in de finale Nico Hermans te kloppen. Beide heren wisten samen ook het herendubbelspel te winnen.

Het eredivisie-koppel Meta Knuth en Jessie van Wijk verlengde hun abonnement op de titel in het damesdubbelspel door het toernooi voor het derde achtereenvolgende jaar te winnen. Frank maakte zijn hattrick compleet door ook het gemengddubbel te winnen met Meta door in drie sets Trilanezen Macey Hanssen en Teun Gootzen te verslaan, die ondanks de tweede plaats kunnen terugkijken op een uitstekend toernooi.

In Categorie 4 was de herendubbelfinale een Trilan onderonsje. Bram Gootzen en Niels Ottenheim waren in drie sets net iets sterker dan Mark Ceelen en Stefan Andrien. In de damesdubbel won Bianca Meijer met haar partner Chantal Mennens van haar clubgenoten Anne Vievermans en Francien Hodselmans.

In categorie 6 speelde Mireilla Haartmans erg sterk met een tweede plaats in de single en twee eerste plaatsen in de dubbel en mix met haar Belgische partner Lobke van den Berg en clubgenoot Paul Essers. In categorie 8 heerste Kevin Bastiaans met twee eerste en een tweede plaats en zal zijn partners Memee Jurgen en Mike Mesicek ook dankbaar zijn. Alleen de herendubbel werd verloren van een sterkspelende Luuk Ritzen en Jos Gerrits.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.