Landgraaf Koerier

Menu

Heuschen & Schrouff nieuwe hoofdsponsor RKSV Sylvia

Frits Schrouff tekent in de bestuurskamer van RKSV Sylvia onder het toeziend oog van voorzitter Jo Smeets het sponsorcontract.

Frits Schrouff tekent in de bestuurskamer van RKSV Sylvia onder het toeziend oog van voorzitter Jo Smeets het sponsorcontract.

Zaterdag 25 mei was een bijzondere dag voor RKSV Sylvia. ‘Op d’r berg’ werd het jaarlijkse Dylan Kors gestart, en een trotse voorzitter Jo Smeets kon een nieuwe hoofdsponsor presenteren, namelijk Heuschen & Schrouff, Oriental Foods Trading. Oprichter en eigenaar Frits Schrouff was persoonlijk naar ‘d’r berg’ gekomen ter ondertekening van het sponsorcontract. De komende competitie zal het logo en de naam Heuschen & Schrouff het shirt van het eerste elftal gaan sieren.                             

Honderden spelers in de E en F categorie speelden tijdens het Dylan Kors toernooi van afgelopen weekend om de prijzen. Dit toernooi, dat dit jaar voor de twintigste keer wordt georganiseerd,  mag zich elk jaar weer verheugen op deelnemers uit binnen- en buitenland. Teams uit Nederland, Duitsland, België en zelfs uit het Verenigd Koninkrijk waren van de partij.

Komend weekend krijgt het toernooi een vervolg voor teams uit de C- en D-categorie, want dit jaar is voor het eerst dat het toernooi in twee weekends gespeeld wordt. Ook dan zullen weer vele teams uit de eerder genoemde landen deelnemen, zodat het totaal aantal teams dit jaar uitkomt op 98. Op vrijdag 31 mei vindt er ook nog een veteranentoernooi plaats.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.