Landgraaf Koerier

Menu

Huldiging Dan-dragers Judo en Jiu-Jitsu

Jan Pijls, Richard Hoeppermans en Jack Maka.

Jan Pijls, Richard Hoeppermans en Jack Maka.

 

Jan Pijls, Rik Reijnders, Tom Schiefer, Bas Terlingen, Geoffrey Jongen en Fred Pijls

Jan Pijls, Rik Reijnders, Tom Schiefer, Bas Terlingen, Geoffrey Jongen en Fred Pijls

 

Onlangs zijn drie leden van Nippon Waubach geslaagd voor hun Dan-examen. De Dan-examens vonden in Roermond plaats en de huldiging was bij de afsluiting van het sportseizoen 2012/2013.

Richard Hoeppermans slaagde voor zijn 1e Dan Jiu-Jitsu. Hij is ruim 5 jaar geleden lid geworden van de vereniging en traint in de F-groep (30-plussers). Naarmate de tijd vorderde nam de uitdaging toe om de 1e Dan (zwarte band) te gaan halen. Juni 2013 is voor Richard een zeer speciale maand geworden want hij slaagde niet alleen voor zijn 1e Dan.  Hij zag in juni ook nog eens de Abraham. Wij kennen hem als een persoon die  iedere training met groot plezier op de mat stapt. Hij beschikt over groot doorzettingsvermogen en discipline.

Bij het judo is Geoffrey Jongen geslaagd voor zijn 1e Dan en Tom Schiefer voor zijn 2e Dan. Geoffrey is bijna 12 jaar lid. Als 5-jarig jongetje zette hij zijn eerste stappen op de judomat. Tom is ruim 17 jaar lid van Nippon Waubach. Hij werd op 8-jarige leeftijd lid van Nippon Waubach. In december 2006 slaagde hij voor zijn 1e Dan en 6,5 jaar en meer dan 700 trainingsuren later is hij houder van de 2e Dan. Door de jaren heen hebben beide zich ontwikkeld naar een sterke, sportieve en sympathieke jonge mannen. Iedere training staan zij gemotiveerd op de tatami (judomat). Het zijn personen die zich houden aan gemaakte afspraken.

Richard, Geoffrey en Tom zijn door bestuur en trainers gehuldigd. In het bijzijn van de leden ontvingen zij een kleine attentie met een bos bloemen.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.