Landgraaf Koerier

Menu

Drie vrijwilligers genomineerd voor prijs

De Vrijwilligerscentrale Landgraaf heeft de eerste drie vrijwilligers genomineerd voor de Vrijwilligersprijs Landgraaf 2013. Het zijn Ben Scheffer, Lenie Sieben en Hub Nijenhuis.

Ben Scheffer

Ben Scheffer

Ben Scheffer was van 1963 tot 1994 bestuurslid bij Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide, waarvan negentien jaar als tweede voorzitter. Hij was gedurende 27 jaar actief in het Amie-comité, hield 35 jaar nauwgezet het repetitiebezoek bij en is mede-oprichter en redactielid van het verenigingsblad.

Lenie Sieben is ruim 40 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem. Zij is vijftien jaar voorzitter geweest en momenteel nog steeds actief als vrijwilligster bezoekwerk. Afgelopen jaar ontving zij de ‘Gouden speld 40 jaar’ van het Provinciaal bestuur van de Zonnebloem. Zij is al jarenlang actief als vrijwilligster voor de Parochie Heilig Hart van Jezus en organiseerde bedevaarten naar Kevelaer.

Lenie Sieben

Lenie Sieben

Hub Nijenhuis zet zich sinds vele jaren belangeloos in als beheerder van Dienstencentrum Oud Neuehage. Hij regelt de financiën, houdt toezicht, is sleutelbeheerder, regelt de bar en heeft een luisterend oor voor de vele bezoekers van het centrum. Als kartrekker is hij, samen met de overige vrijwilligers van grote waarde voor Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen. Daarnaast is hij als bestuurslid actief voor biljartclub De Beute.

Kent u een jeugdvrijwilliger, vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in Landgraaf die u in het zonnetje wilt zetten voor zijn of haar vrijwilligerswerkzaamheden? Dan kunt u de vrijwilliger of de vrijwilligersorganisatie nomineren voor de Vrijwilligersprijs Landgraaf 2013.

Hub Nijenhuis

Hub Nijenhuis

Eind dit jaar worden de prijzen uitgereikt. Kijk voor het ‘Nominatieformulier Vrijwilligersprijs’ op www.vrijwilligerswerkparkstad.nl bij ‘Nieuws uit Landgraaf’ of neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Landgraaf, 045–5695346 of mail naar vrijwilligerscentrale@landgraaf.nl.

 

 

 

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.