Landgraaf Koerier

Menu

Burendag Lichtenberg met veel beweging

Op zondag 22 september bruist het van activiteiten in de wijk Lichtenberg. Sportvereniging PHDES en het bewonerscomité Surinametuin organiseren samen een burendag voor jong en oud. Om 12.00 uur starten we koffie/thee en vlaai, daarna kunnen de bewoners deelnemen aan verschillende activiteiten.

In gymzaal De Lichtenberg verzorgt PHDES workshops zumba, en gymturnen en op het feestterrein is er voor de senioren een workshop gym. Tevens zijn er enkele optredens van de jazzafdeling voor de buurt. Voor de kinderen en gezinnen is er een speurtocht door de wijk.

Het bewonerscomité wil samen met bewoners een gedeelte van de tuin beplanten met kruiden die men later in het huishouden kan gebruiken zoals lavendel, bieslook, kamille, tijm, pepermunt etc. We hopen hiermee dat de Surinametuin nog meer verbinding met de buurt krijgt.

Vanaf 17.00 uur is er alleen voor de bewoners van de wijk een Limburgse koffietafel die tot 19.00 uur zal duren. Omwonenden en andere geïnteresseerden kunnen zich melden op de adressen die op de flyer staan vermeld. Voor meer informatie bel Welsun: 045-5323636 of PHDES www.phdes.com

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.