Landgraaf Koerier

Menu

Druk herfstprogramma voor Harmonie Laura

Drukke herfst voor laura

De jubilarissen van Harmonie Laura op een rijtje.

Harmonie Laura heeft de zeer geslaagde reünie van oud-mijnwerkers van Laura & Julia muzikaal mogen begeleiden. In een tot de nok toe gevuld Socio-Project  hebben de muzikanten, samen met Henk Steijvers van de dialectgroep Carboon, de koempels laten genieten van beeld en geluid uit een ver mijnverleden.

In oktober  staat  ook  steevast  het  Concert ‘Landgraaf Musiceert’, op de agenda. Hier zetten alle Landgraafse HaFa verenigingen hun beste beentje voor en laten zij horen waartoe ze muzikaal in staat zijn. Net zoals in voorgaande jaren heeft Harmonie Laura met een verrassende programmakeuze en goede uitvoering de aanwezige muziekliefhebbers van begin tot eind weten te boeien.

Voorts viert de vereniging ieder jaar weer in het begin van de herfst haar patroonsfeest. Dit wordt traditiegetrouw gedaan met het opluisteren van de Heilige Mis op zaterdag en een muzikale rondgang en kranslegging op de begraafplaats op zondag. Aansluitend aan de rondgang zijn tijdens een diner, aangeboden door het damescomité, de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Te weten: Cindy Olijve en Sanne Hundscheidt, beiden 12,5 jaar lid; Chantalle Heunen en Wilma van den Ent, beiden 25 jaar muzikant;  Nico Thomas, Hein Pauly en Rob Schuuring, allen 25 jaar lid.

Deze drukke periode werd door de leden en sympathisanten van Harmonie Laura  afgesloten met een feestavond in Café het Steenenkruis. Door middel van foto’s, video en diverse optredens werd teruggekeken op de succesvolle Concertreis naar Zwitserland in mei van dit jaar.

Voor meer informatie over de activiteiten en/of fotoverslagen van Harmonie Laura www.harmonielaura.com of vind ons via facebook!

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.