Landgraaf Koerier

Menu

Halloween Night bij VV Schaesberg

Op 2 november vindt bij voetbalvereniging V.V. Schaesberg  weer de jaarlijkse Halloween Night plaats. Wat ooit klein begon is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot evenement bij de club. De afgelopen jaren steeg het aantal deelnemers tot ruim 350 personen. Het is een tocht die in de bossen bij Strijthagen plaatsvindt, maar ook wordt er gebruik gemaakt van diverse ruimten binnen het sportcomplex. De organisatie is in handen van Nicole de Bie en Marcel Minartz, beiden lid van V.V. Schaesberg.

Daarbij krijgen zij hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die zowel als figurant optreden, maar ook helpen bij zaken zoals opbouw, decoratie, en ontwikkeling van posters/flyers/ site.

Dit jaar zijn er diverse (griezel)zones, The Beginning, Trick & Treats (speciaal voor kinderen), The Graveyard, Creepy Crops en Let Me Out (12 +) Een spannende en leuke tocht waarvan de ‘Let Me Out’ zone dit jaar behoorlijk eng is.

Vijftig figuranten en enkele professionele acteurs zullen dit jaar iedereen de stuipen op het lijf jagen. Maar ook voor de kinderen is er een leuke zone.

De verkoop van kaarten is inmiddels gestart.

Voor meer informatie, zie de site www.halloween-night.nl of info@halloween-night.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.