Landgraaf Koerier

Menu

Alzheimer Café in Zorgcentrum Tobias

Op dinsdag 12 november wordt in de grote recreatiezaal van Zorgcentrum Tobias, Piet Malherbestraat 2 te Heerlen weer het Alzheimer café Parkstad gehouden. Het onderwerp is: gedragsveranderingen bij dementie.

Als iemand lijdt aan dementie, verandert er veel voor hem en voor de omgeving. Terwijl de dementerende steeds meer problemen krijgt met het geheugen en zichzelf steeds minder goed kan redden, kunnen er ook veranderingen in karakter en gedragsproblemen ontstaan.

Dianne Smulders en Manon Renssen, beiden als psycholoog werkzaam bij Sevagram, komen uitleg geven over deze veranderingen en hoe je hiermee als mantelzorger om kunt gaan. Zij zullen dit interactief doen aan de hand van stellingen, waarover zij vervolgens in discussie gaan met mantelzorgers en professionals.

Tevoren aanmelden is niet nodig en zoals altijd zijn entree, koffie en thee gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Sluiting omstreeks 21.30 uur. Voor nadere informatie: T. Peeters, tel. 045-5416248 of S. Rozeman, tel. 046-4421014.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.