Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafse basisscholen doen mee aan (s)Cool Moves Volleybal

In de maanden maart en april nemen kinderen van de groepen 5 en 6 van de basisscholen in de gemeente Landgraaf tijdens hun gymlessen deel aan het Basisscholen volleybalproject (s) Cool Moves Volleybal.

Tijdens deze lessen maken de kinderen kennis met het (s)Cool Moves Volleybal. (s)Cool Moves Volleybal start op beginnersniveau met gooien en vangen. Bij de hogere niveaus komen daar opslaan, de opslag passen en aanvallen bij. Deze lessen zullen worden verzorgd door een trainer van de Nederlandse Volleybal Bond samen met trainers(sters) van dé volleybalclub van Landgraaf: VC Landgraaf.

Als afsluiting van deze lessen organiseert VC Landgraaf op zondag 13 april 2014 in Sporthal de Baneberg van 12:00 tot 16:00 uur in samenwerking met de basisscholen een groot eindtoernooi: (s)Cool Moves Volleybal op beginnersniveau, waarbij ouders, vriendinnetjes, vriendjes, opa en oma van harte welkom zijn.

Indien jullie zoon of dochter voor het eindtoernooi nog wilt oefenen dan kan dit tijdens de reguliere trainingsdagen en wel op:

– Maandag van 18.15-19.45 uur in sporthal de Baneberg (meisjes groep);
– Woensdag van 16.15-17.30 uur in sporthal In de Bende (gemengde groep);
– Woensdag van 18.30-20.00 uur in sporthal de Baneberg (jongens groep);
– Vrijdag van 17.45-19.15 uur in sporthal de Baneberg (gemengde groep).

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.