Landgraaf Koerier

Menu

Meisjes Turn Tournooi

Turnvereniging PHDES was deze keer aan de beurt om het Meisjes Turn Toernooi te organiseren. De wedstrijd vond zondag 1 maart plaats in sporthal Terwaerden.De jeugdige deelneemsters kwamen uit geheel Zuid-Limburg: Wilhelmina Bocholtz, Balans Kerkrade, SVE Eygelshoven, Albatros Nuth, GV Olympia Landgraaf en natuurlijk de organiserende vereniging PHDES, eveneens uit Landgraaf.

Het was niet alleen een gezellige, maar ook een succesvolle wedstrijd voor Olympia. De diverse groepen hebben maar liefst acht medailles behaald..

De meisjes in de leeftijdsgroep 6/7 jaar behaalden een eerste en een derde plaats op het onderdeel lange mat. Op minitrampoline was het resultaat zelfs nog beter met een gouden en zilveren medaille. Ook de leeftijdsgroep 8/9 jaar bleef niet achter en haalde een fraaie derde plaats op het onderdeel lange mat en een zilveren plek op minitrampoline. Natuurlijk wilde de groep 12/16 jaar ook vlammen. Hun turnoefeningen waren goed voor een gouden medaille op lange mat en een fraaie zilveren plek op minitrampoline.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.