Landgraaf Koerier

Menu

Voorjaarsconcert

Zondag 29 maart in De Brandpoort
Het traditioneel Voorjaarsconcert voor senioren vanaf 55 jaar vindt ook dit jaar plaats in zalencentrum De Brandpoort en wel op zondag 29 maart.
Het concert is bestemd voor senioren uit Landgraaf, die om welke reden dan ook, geen of weinig kans hebben om een schouwburg of theater te bezoeken. Het programma bestaat uit vrolijke licht klassieke- en populaire muziek.
Traditioneel start het concert met een optreden van het Landgraafs Symfonie Orkest onder leiding van dirigent, de heer Paul Theunissen. De muzikanten brengen een gevarieerd specialiteitenpalet van klassiek tot modern, van symfonische- tot filmmuziek.
Onlangs vierde het Landgraafs Symfonie Orkest, kortweg LASO, haar 30 jarig bestaansfeest.
In 1982 opgericht door wijlen Harrie Dieteren is het orkest inmiddels een niet meer weg te denken culturele factor in de regio.

In het tweede deel treden de eveneens uit Landgraaf afkomstige Ziacher op. Ze brengen voornamelijk Zuid Duitse en Oostenrijkse muziek ten gehore.

Zalencentrum De Brandpoort opent haar deuren om 13.30 uur.
Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.
Adres: Hoogstraat 191.
Entree bedraagt € 8,-
Er zijn maximaal 160 kaarten beschikbaar. De laatste jaren was de zaal steeds uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van een kaartje.
De nog beschikbare kaarten kunt u reserveren via tel. Nr. 045-5317307.
De organisatie is in handen van de Werkgroep Voorjaarsconcert, bestaande uit vrijwilligers van de Landgraafse huiskamerprojecten voor senioren, de KBO en het LASO.
De werkgroep nodigt alle 55-plussers vriendelijk uit om dit geweldig concert bij te wonen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sannie Lentjes (KBO, tel. nr. 5317307
of Hein Kösters (vertegenwoordiger van de Landgraafse huiskamerprojecten, tel. nr. 045-8516864).

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.