Landgraaf Koerier

Menu

Clubmatch Zuid-Limburg

Een unicum in Zuid-Limburg. Drie door de Raad van Beheer erkende kynologenclubs hebben de handen in elkaar geslagen en organiseren in 2015 voor het eerst gezamenlijk een hondenshow, lees clubmatch op zondag 31 mei in Landgraaf . Op die dag worden honden met stamboom door officiƫel erkende keurmeesters beoordeeld op hun schoonheid en wordt van elk ras een winnaar uitgeroepen.

De keuringen beginnen om 10.00 uur en vinden plaats op het terrein van de Rimburgerhoeve, Rimburgerweg 176, 6374LG te Landgraaf.
De drie kynologische verenigingen, KC Limburg, KC Geleen en de Kynologenvereniging Valkenburg die een groot deel van Zuid-Limburg tot hun werkgebied rekenen hopen die dag op een groot aantal deelnemers.
Een ander unicum. Alle keuringen tijdens deze clubmatch worden verricht door Limburgse keurmeesters. De volgende keurmeesters hebben hun medewerking toegezegd:

Renate Chiodi-Walraven, Roos Silverentand-Hazen, Gertie Colaris, Wil Hochstenbach
Peter Snijders en Bob Krautscheid.

Uiteraard zal een prachtige prijzentafel die dag niet ontbreken. Het inschrijven van rashonden dient voor 22 mei te gebeuren. Het inschrijfformulier en andere informatie vindt u op de website www.clubmatch-zuidlimburg.nl .
We vergeten die dag niet de rasloze honden. Ook eigenaren van een rasloze hond zijn met hun hond die dag van harte welkom en kunnen hun hond laten keuren. Zij kunnen die zondag nog inschrijven en ontvangen ook een keurrapport.

Er wordt geen entree geheven.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.