Landgraaf Koerier

Menu

Culinaire wandeltocht

Genieten in en rond Eygelshoven op zondag 17 mei
Het is weer tijd voor de traditionele St. Jan-wandeltocht. Voor de zestiende keer brengt deze culinaire tocht – door de leden van het Gilde van St. Jan en de H. Pastoor van Ars georganiseerd – op zondag 17 mei de wandelaars langs de mooiste plekjes in de omgeving van ons dorp. De organisatie hoopt weer zo’n 100 deelnemers te begroeten.

Niet alleen de wandeling is een genot; zoals u van onze traiteurs gewend bent, zullen ook de hapjes weer zeer de moeite waard zijn. Ook dit keer kunt u voor één tientje per volwassene met uw gezin, familie, vrienden of bekenden genieten. Kinderen tot 4 jaar gratis, voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaalt u slechts 5 euro.
Vertrek vindt plaats tussen 11 en 13 uur vanuit het St. Jansheem naast de grote kerk in Eygelshoven. Vóór het vertrek ontvangen de deelnemers daar hun routebeschrijving. Een middellange route van zo’n 10 km die ook door de niet zo ervaren wandelaars als goed begaanbaar wordt ervaren. Na het culinaire gedeelte bestaat in het St. Jansheem de gelegenheid om, bij mooi weer in de tuin achter de kerk, deel te nemen aan de gezellige nazit.

Zorg dat u tijdig – uiterlijk woensdag 13 mei as. – inschrijft zodat u aan deze bijzondere dag kunt deelnemen. U bent ingeschreven als u het inschrijfgeld voor deze datum hebt overgemaakt op bankrekeningnummer 17.17.15.594 t.n.v. Gilde van St. Jan en H. Past. van Ars onder vermelding van uw naam, adres en het aantal deelnemende personen.
U kunt ook t/m 13 mei inschrijven en contant betalen bij Chocolaterie Bruns (Veldhofstraat 41), de firma Benly (Laurastraat 51) en bij de Openbare bibliotheek (Terbruggen 18).
Het Gilde van St. Jan hoopt u op zondag 17 mei weer in groten getale te mogen begroeten voor een dagje genieten in en rond Eygelshoven waardoor u via uw vergoeding het Gilde in staat stelt de parochie H. Joannes de Doper met haar twee kerken financieel te ondersteunen.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.