Landgraaf Koerier

Menu

Fanfare St. Barbara G.A.

Ook na de zomerstop staan er leuke optredens op het programma, zoals het 2e Landgraaf Bruist weekend van 26 en 27 september. Dan zal onze fanfare op zaterdag 26 september om 13.00 uur de ludieke opening voor haar rekening nemen.
Onze fanfare heeft ook een eigen jeugdorkest.Vaak duurt het een hele tijd voordat een leerling muzikant genoeg geleerd heeft om met het fanfareorkest te kunnen musiceren, echter het samen musiceren is net wat deze hobby zo leuk en gezellig maakt en daarom heeft onze fanfare dit jeugdorkest in 2013 opgericht. Elke laatste donderdag van de maand repeteren alle leerlingen samen in het jeugdorkest.In haar korte bestaan, heeft ons jeugdorkest al diverse leuke optredens gehad, met als hoogtepunt het “knakworstconcert” op uitnodiging van het jeugdorkest van Harmonie St.Joseph Nederweert. Ons jeugdorkest zal tijdens het Landgraaf Bruist weekend ook een optreden verzorgen.

U ziet dat we een bloeiende vereniging zijn met leuke en boeiende optredens.
Wellicht is de interesse om zelf eens te musiceren bij u naar boven gekomen. Dan kunt u bij ons vrijblijvend deze leuke hobby uitproberen. Wij bieden u twaalf gratis muzieklessen aan. Zo kunt u zonder risico een instrument uitproberen. Daarna betaalt u maar 9 euro per maand contributie. Ook bestaat de mogelijkheid om via onze fanfare 1 jaar gratis lessen op de muziekschool te volgen. (Vraag naar de voorwaarden).
Schroom niet en maak gebruik van onze actie en kom ons orkest versterken.

Vanaf woensdag 26 augustus is de vereniging weer begonnen met haar repetities/optredens en de interne muziek opleiding.
Wij heten u van harte welkom op onze woensdagavond repetitie in ons verenigingslokaal “Het Streeperkruis”aan de Streeperstraat 66 te Landgraaf.
Alle informatie over onze fanfare kunt u vinden op www.barbara-ga.nl of neem contact op met Secretariaat, mevr. C.Somers, tel; 5312687, e-mail: somers87@zonnet.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.