Landgraaf Koerier

Menu

Shoeby beste winkelketen

Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland, in de categorie damesmode

Gisteren won Shoeby tijdens de ‘Retailer of the Year awards’ de award voor Beste Winkelketen en Beste Webshop, in de categorie damesmode. Het Nederlandse concept ABN AMRO Retailer of the Year betreft een platform met verkiezingen voor en door retailers. Retailer of the Year is een retail-concept waarin verschillende awards worden uitgereikt, zoals voor: Beste Winkelketen, Webshop, Start-up, Retail Innovatie en Cross Channel. De verkiezing Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards Nederland zijn één van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

Dit onderzoek binnen de Nederlandse markt is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO en de media partners De Telegraaf en RetailTrends Media. Op basis van de stem van ruim 296.000 consumenten, die keus hadden uit het beoordelen van meer dan 400 retailers, had Shoeby haar nominatie verworven.

Categorie damesmode
Dit jaar zijn er wederom grote veranderingen in de categorie damesmode. Drie nieuwe genomineerden, Shoeby, MS Mode en H&M, waarvan Shoeby ook de nieuwe winnaar is. Net als vorig jaar bekleedt Miss Etam de tweede plek en C&A een vierde plaats. Shoeby scoort op alle aspecten beter en is daarmee de terechte winnaar. Op de service-gerelateerde aspecten scoort Shoeby zelfs boven de 8,5, een bijzondere prestatie. Deze bijzondere prestatie is zeker niet onbelangrijk in een branche waar online van grote invloed is.

Over Shoeby
Shoeby is een van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. In 1981 werd de eerste winkel in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Wat op zeventig vierkante meter begon, is in 34 jaar uitgegroeid tot een internationale Retailketen, met in totaal bijna 250 winkels in Nederland en België. Opererend in het middensegment is Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, omdat de winkels zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte sub-centra van grote(re) steden bevinden. Bij Shoeby draait alles om jou! In elke Shoeby winkel is er daarom een personal shopper aanwezig die iedereen persoonlijk styling advies en tips geeft over hoe de items het best te combineren zijn.

Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: het dameslabel Eksept, het herenlabel Cult Edition, en voor kids de eigen labels Jill, Jilly, MTC en Mitch.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.