Landgraaf Koerier

Menu

Buitenspeeldag

Landelijke Buitenspeeldag op 8 juni 2016 in Nieuwenhagen, Landgraaf

Op 8 juni jl. was het weer zover. Rond de klok van 10.00 uur waren alle vrijwilligers van werkgroep Leven en Laten Leven Heiveld al druk bezig met de voorbereidingen en het klaarzetten van alle spellen in de Julianastraat. Iedereen stak de handen uit de mouwen en een uurtje later kon er onder het genot van een kop koffie of thee en een stukje vlaai even worden gepauzeerd.

Rond 12.45 uur kwamen de eerste kinderen enthousiast de straat ingelopen en werden de eerste spelletjes gespeeld. De barbequeplaat werd vol gelegd met allerlei lekker vlees en de eerste limonade werd verschud. Al snel was het een groot spektakel van spelende kinderen en heerste er een gezellige, harmonieuze sfeer. Telkens wanneer er nieuwe lootjes werden

Op het drukste moment van de dag waren er ruim 80 kinderen die zich goed amuseerden. Familie en kennissen konden er gezellig bij zitten. Tegen 14.45 uur kwam wethouder mw. Dreissen ook even van de sfeer proeven. Daarbij werden er wat foto’s genomen en werd er een praatje gemaakt met de betrokken vrijwilligers. Aan het eind van de dag, rond 16.45 uur, werden de springkussens weer leeg gelaten en werden alle spellen weer netjes opgeruimd.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.