Landgraaf Koerier

Menu

Laatste plaatsingswedstrijd Acrogym

Afgelopen zaterdag 28-05-2016 vond de laatste plaatsingswedstrijd van de B-lijn Acrogym plaats. Olympia ging met twee teams de strijd aan in deze categorie. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden omdat dit de laatste wedstrijd was waarin zij zich konden plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen in Ahoy Rotterdam op 25 juni. Het team bestaande uit Kelly Kusters, Claudia Kohnen en Jennifer Janssen had de limiet in voorgaande wedstrijden nog niet gehaald. Voor hen was dit dus een zeer belangrijke wedstrijd. De meiden draaiden een goede tempo-oefening en een nog betere balansoefening, waarmee zij de zo vurig gewenste limiet behaalden.

Het team bestaande uit Tessa Koch, Roos Theunissen en Mechel Borjans had in de voorgaande wedstrijd een 3e plek behaald waardoor de limiet al binnen was. Zij draaiden nu ook weer twee prima oefeningen, waarmee ze maar weer eens aantoonden helemaal klaar te zijn voor het NK.

Omdat het B-team Nanja Adema, Marilien Marzolla en Luna Aussems zich door eerdere wedstrijden al geplaatst hadden, hebben de drie B-teams die maanden geleden aan de wedstrijdreeks begonnen zich alle geplaatst voor de finale! Een fantastische prestatie, waarmee de trainers en de gymnasten erg blij zijn. De teams zijn uiteraard super gemotiveerd om in Rotterdam een goede prestatie neer te zetten.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.