Landgraaf Koerier

Menu

Afscheid van judotrainer Theo Dassen

Tijdens de jaarvergadering heeft  judotrainer Theo Dassen een moeilijk besluit moeten nemen om als trainer te stoppen.

Hij was een echte wedstrijdjudoka die het gevoel van deze sport al op jeugdige leeftijd snel bezat. Zijn mede jeugdige judoka’s hadden geen schijn van kans meer.

Limburgs kampioen was de kroon voor zijn inzet. Daarna volgden meerdere 1e plaatsen, centrale trainingen bij Martin Poglajen, lid van het Limburgs selectieteam en trainingskampen in Frankrijk onder leiding van Anton Geesink.
Kenmerkende eigenschappen van Theo is zijn humor, zijn ontelbare moppen en de manier waarop hij deze kon vertellen. Hij is een man recht door zee en een man van woord. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Iedereen weet wat hij aan Theo Dassen heeft.

Wij als vereniging vinden het ontzettend spijtig dat Theo ons na 38 jaar Nippon Waubach als trainer gaat verlaten. Het trainersschap laat zich niet langer combineren met zijn werk en privéleven. Weloverwogen heeft hij deze moeilijke beslissing genomen hetgeen wij ten zeerste waarderen. Wij zullen Theo missen en het nog vaak over hem hebben.Theo bedank voor alles wat je voor Nippon Waubach hebt betekend!!

foto:

Na 49 jaar scheiden op de judomat de wegen van Theo Dassen en Jan Pijls.

Links Theo Dassen, rechts Jan Pijls

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.