Landgraaf Koerier

Menu

Ideeën voor de Oude Markt en omgeving in Ubach over Worms

Met een ‘gebiedssafari’ heeft wethouder Marlies Dreissen zondag 25 september de aftrap gegeven voor het project Oude Markt en omgeving in Ubach over Worms. Samen met de omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden wil de gemeente het project, waarvan nog geen ontwerp is, vormgeven.

Tijdens de safari zijn ideeën verzameld voor de herinrichting van de Oude Markt. De gemeente faciliteert, maar de initiatieven moeten vanuit de omwonenden komen.

Facebookpagina

Die ideeën voor de Oude Markt werden tijdens de safari rechtstreeks op de Facebookpagina van de Oude Markt (www.facebook.com/oudemarktwaubach) gezet en van commentaar voorzien. Onder leiding van L1 presentator en zanger Frans Pollux werd volop gediscussieerd over de mogelijkheden.

Hebt u nog ideeën? Ze zijn welkom op die Facebookpagina! De gemeente verzamelt alle ideeën en bespreekt ze tijdens de workshops die eind oktober of begin november worden gepland. Voor die workshops hebben zich al geïnteresseerden aangemeld tijdens de safari. Mocht u interesse hebben, aanmelden kan via gemeente@landgraaf.nl. U krijgt dan van ons een uitnodiging. Alle informatie over de voortgang en de workshops is ook te vinden op de Facebookpagina van de Oude Markt.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.