Landgraaf Koerier

Menu

Orkest Koninklijke Luchtmacht bij Fanfare Victoria Rimburg

Op vrijdag 25 november as verzorgt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht  vanaf 20.00 uur een spetterend concert op uitnodiging van Fanfare Victoria Rimburg. Als locatie is gekozen voor de Waschkaue in Ubach (Duitsland), vlak over de grens met Rimburg.

Kaarten zijn te verkrijgen a  € 10,00 per persoon.

Het 48-koppige orkest brengt een nieuwe show, een nieuw geluid, maar met de signature die men van dit professionele orkest mag verwachten: jong, dynamisch en modern. Nummers van oa David Bowie, Bruno Mars, Michael Jackson, gezongen door vier vocalisten, maar ook geweldige instrumentale stukken passeren deze avond de revue. Het orkest maakt daarbij gebruik van de modernste technieken om met prachtige arrangementen, led-videoschermen en een geweldige show emotie en beleving bij elkaar te brengen. Geniet van een van de beste militaire orkesten van Europa.

Het orkest treedt vaak op bij benefietconcerten, zo ook op 25 november as. De opbrengst van dit concert gaat naar de Stichting Kwecoo.

Kwecoo is een kleinschalige woonvorm in Ubach over Worms voor personen met een beperking vooral op het gebied van communicatie. Dat kan iemand zijn die doof is of blind, iemand met het syndroom van Down en soms zijn er ook mensen met een meervoudige beperking.

 Fanfare Victoria Rimburg vraagt nu reeds uw bijzondere aandacht voor dit concert!

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.