Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf Optoch: stralende finale

 Of je nu een fanatieke carnavalsvierder bent, of dat je het een beetje rustiger aan doet: de carnavalsdinsdag in Landgraaf brengt beide kanten in beweging. Traditiegetrouw trekt dan weer de Landgraaf Optoch door onze gemeente en intussen weet iedereen dat je die zeker niet mag missen. Ook al heb je net even een ‘baal-dag’, juist dan is de optocht een goede remedie. Het motto voor 2017 is dan ook heel toepasselijk: ‘Is ’t in ’t leave soms ooch bale, d’r Optoch lieët dich toch wir sjtrale!’ Het belooft dus een stralende finale van de carnaval van 2017 te worden.

De aanmeldingen lopen gestaag binnen, maar ook dit jaar stopt de teller bij 111. Dat nummer is traditioneel gereserveerd voor onze Stadsprins.

En als de organisatie van de optocht ergens niet van houdt, dan zijn het wel gaten. Voor de bezoekers van de optocht is dit echter goed nieuws, want grote gaten ontstaan alleen als een prins extreem veel uitgooit… Het zal dus een interessant ‘gevecht’ worden tijdens de Landgraaf Optoch: wint ‘het gat van Hubert’ of houdt de organisatie de stoet netjes bij elkaar..? U mag het zelf komen bekijken op dinsdag 28 februari vanaf 13.11 uur.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.