Landgraaf Koerier

Menu

Trilan verhuisd

Per 01 maart jongstleden heeft badmintonclub Trilan, als laatst overgebleven gebruiker, sporthal In de Bende definitief verlaten. In de afgelopen maanden is er intensief overleg gevoerd om tot de best mogelijk oplossing te komen. BC Trilan zal, op verzoek van de gemeente Landgraaf, het grootste deel van de haluren overbrengen naar sporthal Ter Waerden. Tevens zal men meer gebruik gaan maken van sporthal Strijthagen. Op beide locaties was BC Trilan al in beperkte mate aanwezig voor een gedeelte van haar activiteiten.

Vanwege de gedwongen overgang midden in het sportseizoen, is er voor de resterende maanden tot aan de zomervakantie, een tijdelijk rooster bedacht om de overige gebruikers zo minimaal mogelijk te belasten. In het nieuwe seizoen, dat start op maandag 28 augustus 2017, zal BC Trilan de definitieve speelavonden en -tijden gaan gebruiken zoals die zijn afgesproken in het overleg met de gemeente Landgraaf, beheerstichting Park Ter Waerden en stichting Park Strijthagen. BC Trilan wil de betreffende gesprekspartners dan ook hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen maanden.

In de nabije toekomst zal BC Trilan op maandag, woensdag en donderdag gebruik gaan maken van sporthal Strijthagen. In sporthal Ter Waerden zullen de leden van BC Trilan op dinsdag, woensdag en vrijdag te vinden zijn. Heeft u interesse of wilt u gewoon meer weten over onze activiteiten, kijk dan snel op onze website www.bctrilan.com voor alle informatie!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.