Landgraaf Koerier

Menu

Locatietraining met STB Landgraaf

Op zondag 30 april houdt STB weer de befaamde locatietraining. Zoals reeds eerder aangekondigd, zijn deze trainingen vanaf dit jaar ook toegankelijk voor niet-leden. Hiermee willen we mensen die niet aan een vereniging gebonden kunnen of willen zijn, ook de mogelijkheid bieden om toch in groepsverband mee te trainen. Deelname aan deze trainingen is kosteloos en op eigen risico.

Deze keer staat een mooie training in de omgeving van Ransdaal op het programma.

We starten om 9:30 u. vanaf Sportpark Ransdaal

Adres : Spoorstraat 1

Plaats : 6411 AG Ransdaal

Er wordt getraind in verschillende groepen op verschillende temponiveaus. Ook bestaat de mogelijkheid tot een wandeling van ca. 1 uur voor familieleden, vrienden of bekenden. Lopers dienen wel minimaal 1 u. op tempo 9 kmh te kunnen lopen. Iedere groep heeft een begeleider die het tempo in de gaten houdt en de route bepaalt.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een kop koffie (kosten voor eigen rekening).

Verdere informatie is te vinden op de internetsite van STB Landgraaf onder www.stblandgraaf.nl of op facebook onder STB Landgraaf. In verband met de te verwachten deelname vragen wij u wel vriendelijk om even aan te melden via de internetsite.

Voor meer info : Theo Schmeits (t.schmeits@home.nl ) of Herman Gerards (herm.gerards@planet.nl)

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.