Landgraaf Koerier

Menu

Opbrengst benefietconcert overhandigd aan stichting Kwecoo Landgraaf

In het kader van het 125-jarig bestaan van Fanfare Victoria Rimburg heeft er afgelopen november 2016 een benefietconcert plaatsgevonden in de Waschkaue te Ubach Palenberg (D).

De opbrengst van dit concert  dat gegeven werd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht was voor de stichting Kwecoo te Landgraaf, een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking.

 Op 2 april werd er door de voorzitter van Fanfare Victoria, de heer Bernd Grau, een cheque ter waarde van € 705,00 overhandigd aan de directeur van deze stichting, de heer Jos Dirks. Dit gebeurde in aanwezigheid van de burgemeester van de stad Ubach Palenberg, de heer Wolfgang Jungnitsch. Fanfare Victoria onderhoudt sinds vele jaren uitstekende contacten met deze stad. Zij wijkt regelmatig uit naar concertzalen in deze gemeente die grenst aan het dorp Rimburg (gemeente Landgraaf). Men is altijd verzekerd van een uitstekende samenwerking, onder andere met de contactpersoon van de gemeente Ubach Palenberg, mevrouw Waliczek. Ook zij was in Rimburg aanwezig tijdens het overhandigen van de cheque. Voor deze fijne samenwerking is de Fanfare Victoria de stad Ubach Palenberg zeer erkentelijk.

Tijdens een korte toespraak spraken zowel de voorzitter van de fanfare en ook de burgemeester van Ubach Palenberg de hoop uit dat de samenwerking in de  toekomst  net zo vruchtbaar zou worden voortgezet als in het verleden. Ook de heer Dirks nam het woord en was zeer in zijn nopjes met dit mooie bedrag voor zijn stichting.

Langs deze weg wil Fanfare Victoria Rimburg alle vrijwilligers bedanken die het welslagen van dit evenement mogelijk gemaakt hebben.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.