Landgraaf Koerier

Menu

 SAMENLOOP VOOR HOOP 

Oproep: wacht niet te lang met inschrijven!!!

Met nog een maand voor de boeg gonst het in Landgraaf en omstreken van de activiteiten in het kader van de vierde SamenLoop voor Hoop Landgraaf.

Teams zijn druk doende met het werven van deelnemers en de inschrijvingen komen gestaag binnen. Ook zijn de eerste teamacties zichtbaar. Met deze acties proberen teams geld in te zamelen om dit – als teamopbengst – te kunnen doneren aan het onderzoek naar de bestrijding van kanker. Net als verleden keer zullen er originele ideeën naar voren komen. De organisatie heeft al gehoord van een mossel/-saté avond, deelname aan de Nacht van Gulpen, een cabaretvoorstelling, heitje-voor-een-karweitje door kids voor de KinderLoop, enz.

Op dit moment zijn er ca 50 teams ingeschreven, maar de organisatie weet dat er nog véél – héél véél – gaan volgen. Het dringende verzoek is om niet te lang te wachten met inschrijven, zodat de organisatie zicht kan krijgen op de omvang van het deelnemersveld. Wie na 19 mei inschrijft is bovendien niet meer verzekerd van een SamenLoop T-shirt. Vanzelfsprekend hoopt de organisatie dat de grens van 100 teams en 2000 deelnemers net als in 2015 weer gepasseerd gaat worden.

De organisatie van het evenement draait ook op volle toeren: dagelijks is er een groep van ca 15 mensen in de weer om het evenement vorm te geven: logistiek, inschrijving, ceremonies, catering, vrijwilligers, survivorsprogramma, vergunningen, artiesten en bands, stands voor de teams, KinderLoop, enz. Je kunt het zo gek niet bedenken of het moet geregeld worden om op 17 en 18 juni weer een geweldig evenement op Park ter Waerden te kunnen neerzetten. Een evenement, dat financieel steun biedt aan het onderzoek naar de bestrijding van kanker en dat – minstens zo belangrijk – onze survivors laat zien dat zij er niet alléén voor staan, maar dat wij met zijn allen knokken om hun de benodigde steun te geven.

Zijn er nog bedrijven/instellingen/particulieren, die de SamenLoop willen steunen? Zijn er vrijwilligers, die een handje willen helpen? Zijn er mensen, die willen deelnemen, maar geen team hebben?

Laat het weten via landgraaf@samenloopvoorhoop.nl. We proberen nog dezelfde dag te reageren.

Voor info kan men ook terecht bij Harry Erkens (voorzitter, 06-14599332, na 17.00 uur) of bij John Thonen (secretaris, j.thonen@home.nl).

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.