Landgraaf Koerier

Menu

Karateka’s Kan-Ku behalen goede resultaten tijdens OEC 2017

In het weekend van 14 en 15 oktober 2017 was het dan zover. Na maanden van voorbereidingen door Karatevereniging Kan-Ku, werd de sporthal in Ter Waerden te Landgraaf gebruikt als DOJO. Hier werden de Open Europese Kampioenschappen 2017 gehouden. De disciplines waarin gestreden werd waren : Karate- Do, JuJutsu en Kobudo. Uit verschillende Europese landen waren de deelnemers afgereisd, om te strijden om de prijzen. Met behulp van de scheidsrechters, coaches en vooral niet te vergeten de vrijwilligers is het toernooi goed doorgelopen op een sportieve en plezierige manier.

Tevens is Kan-Ku altijd op zoek naar nieuwe leden. Vanaf 6 jaar is het mogelijk om onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs ( Shihan en Sensei’s ) deze krijgskunst / verdedigingsport te leren. Zij hebben jarenlange ervaring met de jeugd, máár ook met de volwassenen. Tijdens de trainingen kan men altijd een kijkje komen nemen, en ook enkele keren mee trainen. Wij heten jullie van harte welkom, in de Dojo gelegen in de Residentie (Abdissenbosch) te Landgraaf. Trainingen op Maandag en Woensdag. Jeugd van 18.00 – 19.00 uur en ( jong ) volwassenen van 19.00 – 20.30 uur

Voor inlichtingen en informatie over deze verdedigingssport of de karatevereniging Kan-Ku uit Landgraaf kunnen belangstellenden terecht op onze website www.karateverenigingkanku.nl of vind  Karatevereniging KanKu Landgraaf op facebook.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.