Landgraaf Koerier

Menu

KSV Simson sluit seizoen af met overwinning  19 -13

Met voor de overige teams nog één wedstrijd te worstelen is voor Simson reeds het einde van de kompetitie bereikt .Thuis werd KSV Germania Krefeld in een interessante wedstrijd met 19 -13 verslagen. De strijd om het kampioenschap is nog niet beslist er zijn nog 3 titel kandidaten. Simson kan met een vierde plaats terug kijken op een goed seizoen, er werden zeer interessante wedstrijden geworsteld . Ook in de uitwedstrijden werd zeer goed geworsteld en resultaten behaald . Het is jammer dat in de midden periode van de kompetitie het team niet op zijn sterkst was te krijgen. Behalve van KSK Neuss wist Simson van de overige team’s minstens één keer te winnen. De zeer gedreven Joey Berkenbosch liet Nigel Weber kansloos , punten stand 20 – 4 .Uitslag 4-0.  Ross Connelly heeft een zeer goed seizoen gedraaid en vooruitgang geboekt. En won nu na 4.34 min. met touche van Mert Simsek. Uitslag 4-0.  Alex Paulanyi had in Jakub Marschlewski een geduchte tegenstander, de punten-stand na 6 min. was  3-3. Doordat Jakub het laatste punt scoorde werd hij winnaar. Uitslag 0-1. George Ramm worstelde weer zeer sterk en versloeg Ben Haefner na 3.17 min. met 16-0 . Uitslag 4-0. Alex Koval besliste zijn partij door in de laatste second  2 punten te scoren en met 6-5 te winnen . Uitslag 1-0 . Jeffrey Hansen kan terug kijken op een seizoen waar weer vooruitgang in is geboekt. Deze wedstrijd verloor hij echter van Krefelds beste worstelaar Dieter Tschierschke met technisch overwicht. Uitslag 0-4.  Met een tussen stand van 17 – 13 begon Masoud Niazi aan de laatste partij tegen Julian Olbrich , een worstelaar die dit seizoen maar één partij verloren had. Voor Krefeld zat er dus nog een gelijk spel in . Maar Masoud worstelde zeer sterk en gecontroleerd en won met 6-0 op punten uitslag 2-0. Waardoor de zege voor Simson binnen was.        

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.