Landgraaf Koerier

Menu

Diamanten huwelijk echtpaar Bracht

Op maandag 20 augustus vierde het uit Rotterdam afkomstige echtpaar Bracht hun 60-jarig huwelijk op kasteel Stijthagen. Voor mevrouw Bracht is dit een zeer bijzondere locatie waar zij mooie herinneringen aan heeft. Als jongere zus van kunstenaar Aad de Haas, die van 1952 tot 1972 in het kasteel heeft gewoond, heeft zij er menig uur doorgebracht. Een deel van de kunstwerken van Aad de Haas zijn nog steeds te bewonderen in het Burgerhoes van Landgraaf. Geïntereerden zijn altijd welkom.

Huidig eigenaar van het kasteel en kunstenaar Alexander Taratynov was gastheer tijdens het bezoek van familie Bracht. Hij werd nog verrast door familie Bracht met een replica van een door Aad de Haas in de oorlogsjaren vervaardigd beeldje. Dit krijgt een mooie plek in het kasteel. Wethouder Alex Schiffelers had de eer om namens het bestuur van Landgraaf aanwezig te zijn en de familie te feliciteren met hun prachtige mijlpaal.

(fotograaf: Rob Linssen – Foto Linssen)

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.