Landgraaf Koerier

Menu

De literaire Matinee in Theater Landgraaf

Zondag 31 maart 2019 vindt de jaarlijkse Literaire Matinee plaats in Theater Landgraaf. Deze Literaire Matinee staat steeds in het teken van de nationale boekenweek. Tientallen bekende en beroemde schrijvers werden de afgelopen jaren al door Dick Gebuys geïntroduceerd en geïnterviewd in Theater Landgraaf. Ook deze keer heeft de werkgroep literatuur weer enkele interessante auteurs weten te contracteren, namelijk Anya Niewierra, Petra Stienen, Judit Neurink en Oscar van den Boogaard.  Ivo Rosbeek zorgt voor de muzikale omlijsting. De Matinee begint om 13.30 uur en duurt tot 16.45 uur. De entree bedraagt € 25,- (inclusief koffie/thee met wat lekkers en na de pauze aparte, hartige hapjes).


De literaire Matinee is een geliefde productie, die elk jaar weer veel belangstellenden trekt. Zorg dus dat u er op tijd bij bent; reserveren kunt u via email reserveren@theaterlandgraaf.nl  of telefonisch tel. 045-5310929 (ma t/m vr tussen 10 en 12 uur).

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.