Landgraaf Koerier

Menu

Digitale informatieborden

In het verleden had u als burger of ondernemer de mogelijkheid om reclame te maken op de digitale informatieborden op de invalswegen van Landgraaf. Op deze borden werden ook gemeentelijke berichten geplaatst over komende evenementen binnen de gemeente. Deze digitale informatieborden zijn al enige tijd buiten gebruik. Over enkele maanden worden echter nieuwe borden geplaatst.

Gemeentelijk deel en reclamedeel

Dit betekent enerzijds dat wij dan als gemeente weer informatie kunnen plaatsen over evenementen waarvoor een melding is gedaan of een evenementenvergunning is aangevraagd. Daadwerkelijke plaatsing is afhankelijk van de aard en de omvang van de evenementen in de betreffende periode.

Anderzijds kunt u dan als vereniging/ondernemer kiezen voor (betaalde) reclame voor uw product, dienst of evenement op deze digitale informatieborden, in aanvulling op andere reclamemogelijkheden in de openbare ruimte (zie ook Reclame-uitingen in de openbare ruimte).

Suurland Outdoor

De leverancier van de nieuwe digitale informatieborden is Suurland Outdoor. Op de afbeelding ziet u een indicatie van hoe het bord aan de Hofstraat uit gaat zien.

Acquisitie gestart

Wij willen u erop attenderen dat Suurland inmiddels de acquisitie is gestart voor de mogelijkheid om reclame te maken op deze borden. Het is mogelijk dat u hiervoor per brief of anderszins wordt benaderd.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.